بلاگ

تفاوت چسب کاشی با مخلوط ماسه سیمان

تفاوت چسب کاشی با ملات ماسه سیمان

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

چسب کاشی برای چسباندن کاشی ها به دیوار یا کف استفاده می شود ملات ماسه سیمان نیز برای چسباندن کاشی و سرامیک استفاده میشود که مقایسه این دو ملات می تواند برای شما جالب توجه باشد.


تفاوت های چسب کاشی و سرامیک با ملات ماسه سیمان را در این مقاله مورد بررسی قرار دادیم که در ادامه به تفصیل آن می پردازیم. 

هر آنچه باید بدانید : انواع چسب کاشی و کاربرد ها و مزایای آن

مقایسه چسب کاشی و مخلوط ماسه سیمان


ماسه سیمان

ملات ماسه-سیمان از سیمان پرتلند معمولی (OPC) و ماسه تشکیل می‌شود. ماسه موجود در ملات  به طور معمول ماسه رودخانه‌ای  است، که کنترل طرح اختلاط، دانه بندی و عدم وجود خاک در آن مشکل می باشد.

ایجاد مزاحمت در محل کار

کیسه‌های سیمان و ماسه که باید به مقدار زیاد خریداری شود،  به یک فضای بزرگ برای ذخیره نیاز دارند. سیمان و ماسه باید برای مخلوط شدن به منطقه دیگری منتقل شوند که فرآیندی است که فضای کار را آلوده می‌کند. کاشی ها قبل از اینکه با ماسه -سیمان چسبانده شوند، باید حداقل یک روز در آب خیسانده شوند که فرآیندی زمانبر است.

هر آنچه باید بدانید : محصولات فوق روان کننده بتن

 مشکل زیبایی و عدم چسبندگی

بدون افزودنی کندگیر کننده، مخلوط سیمان و ماسه به سرعت خشک می شود و پس از قرار دادن کاشی باعث مشکل در تنظیم کاشی ها می شود. این امر منجر به مشکل زیبایی خط کاشی ها و همچنین مقاومت ضعیف پیوند می شود، که در آینده دلیل جدا شدن اتصال کاشی ها خواهد بود. کاشی کاری به روش سنتی با استفاده از مخلوط ماسه سیمان باعث ایجاد حفره هایی در زیر کاشی‌ها می شود و آب می تواند از آن عبور کند که این مشکل، لکه سفید ایجاد می کند.

محدودیت کاربرد

محدودیت هایی برای استفاده از مخلوط ماسه و سیمان برای کاشی در شرایط زیر وجود دارد:

  • کاشی کم جاذب (پرسلان)
  • گرانیت با اندازه 60 *60* 60 سانتی متر یا بیشتر
  • موزاییک شیشه ای - روی لایه های صیقلی
  • روی کاشی های موجود
  • روی بسترهایی که در معرض حرکت هستند
  • در مناطق با فشار و ضربه بالا

میزان مصرف بالا

برای بدست آوردن مکانیزم اتصال، باید از لایه ضخیم مخلوط ماسه و سیمان برای کاشی‌کاری به صورت دسته ای و / یا تنظیم سطح کف استفاده شود. علاوه بر این، از آنجا که مخلوط خیلی سریع خشک می شود، مقدار زیادی مواد هدر می‌رود.

 

برای مطالعه بیشتر : انواع چسب بتن

چسب کاشی

استفاده آسان

استفاده از چسب کاشی بسیار آسان است و برای استفاده از آن کافی است با آب مخلوط شود. فرآیند حمل و نقل آن آسان و گرد و غبار کمتری ایجاد می‌کند. همچنین برای چسباندن، نیازی به خیساندن کاشی ها نیست.

کیفیت کار

استفاده ار چسب کاشی زمان مناسب برای چسباندن کاشی را به ما می دهد تا کاشی ها در یک بازه زمانی خاص به راحتی تنظیم شوند. باعث می شود کاشی ها در یک ردیف قرار بگیرند و به زیبایی ظاهری نهایی برسند. استفاده ماله شکاف دار باعث توزیع یکنواخت چسب در پشت کاشی ها می شود و بسیاری از مشکلات مانند شکستگی کاشی ها را کاهش می دهد. تماس کامل چسب با پشت و بستر کاشی، قدرت اتصال قوی و کاشی کاری طولانی مدت را فراهم می کند.

تنوع کار

چسب های کاشی  برای کاربردهای خاص مانند چسباندن کاشی، موزاییک شیشه ای، گرانیت سایز بزرگ (از 60 60 60 سانتی متر)، قرار دادن کاشی بر روی لایه های صیقلی، روی سیستم دیوار خشک، روی کاشی های موجود بدون برداشتن آنها، بر روی مناطق خارجی، پارکینگ ها، مناطق صنعتی، در استخرها و موارد دیگر قابل استفاده هستند.

دلایل اقتصادی

کاشی کاری با استفاده از چسب کاشی با ماله شیاردار به مقدار کمتری مواد احتیاج دارد. لایه چسب بسیار نازک تر از مخلوط سیمان و ماسه است، و این بار کمتری به ساختار ساختمان وارد می‌کند. از یک کیسه چسب کاشی 25 کیلوگرمی می توان برای کاشی کاری به طور متوسط ​​6 - 7 متر مربع استفاده کرد. میزان پوشش چسب کاشی به صافی بستر، ابزار کار و مهارت کاشی کار بستگی دارد.

 

محصولات داریس آزما : چسب کاشی

 


No Internet Connection