انواع چسب کاشی و کابرد و مزایای آن
- Admin Alavi
- تکنولوژی
- بازدید: 632
چسب کاشی، نوعی چسب بر پایه پلیمر است که از مقاومت پیوند بالایی برخوردار است و برای چسباندن کاشی ها به دیوار یا کف استفاده می شود. از چسب کاشی انتظار می رود که کاشی را نه فقط برای سالها بلکه برای دههها بدون هیچ گونه شکست ثابت نگه دارد، کار با آن آسان باشد، باید فضای کافی بین کاشی و بستر را به اندازه کافی پر کند و به آهستگی سخت شود تا زمان کافی برای کار را فراهم کند.
خوشبختانه چسب های کاشی تا حدی پیشرفت کرده اند که می توان همه این خواسته ها را با موفقیت بدست آورد. در بیشتر موارد، معمولا نوع کاشی و محل نصب، عامل تعیین کننده نوع چسب هستند.
محصولات داریس آزما : چسب کاشی
انواع چسب کاشی
چسب های کاشی در دو نوع مختلف، چسب های کاشی خمیری و چسب های پودری وجود دارند.
همانطور که از نامش پیداست، چسب های خمیری می توانند مستقیما استفاده شوند، بنابراین استفاده از آنها بسیار آسان است. اما محدودیتهایی نیز دارند، به طور مثال، این نوع چسب ها فقط می توانند برای نصب کاشیهای سرامیکی کوچک استفاده شوند.
از طرف دیگر، چسب های پودری باید با آب مخلوط شوند که زمان بیشتری لازم دارد. با این حال، این نوع چسب پیوند بسیار قویتری را ارائه می دهد و به طور کلی می توان آنها را برای کاشی های سرامیکی، چینی و سنگ های طبیعی تقریباً در هر شکلی استفاده کرد.
مزایا و معایب چسب کاشی
مزایای چسب کاشی
دلیل انتخاب چسب کاشی این است که توانایی چسبندگی این ماده بسیار زیاد است و استفاده از این مواد برای کاشی کف یا دیوار باعث ماندگاری طولانی کاشی روی سطح مدنظر میشود. علاوه بر این، لایه چسب نازک و یکنواخت است. این ماده همچنین دارای عملکردهای چسبندگی قوی، کشش خوب، ضد آب و ضد رطوبت است، از مات شدن، محو شدن و تغییر رنگ جلوگیری می کند و به دلیل رطوبت، دیوار و کف کپک نمی زند. شایان ذکر است که چسب کاشی می تواند دوره ساخت را کاهش دهد و ساخت آن آسان است.
معایب چسب کاشی
- قیمت بالاتری در مقایسه با ملات ماسه سیمان سنتی دارد.
- چسب کاشی پس از استفاده، فرمالدئید آزاد می کند که برای سلامتی انسان مضر است.
برای مطالعه بیشتر : ضد یخ بتن
موارد کاربرد چسب کاشی
1.5 دیوارها و کف
کاشی های سرامیکی کوچک اغلب برای دیوارها استفاده می شود و در بیشتر موارد، چسب خمیری آماده برای این کار مناسب است. اگر کاشی و سرامیک بزرگتر (بزرگتر از 30 *30 *30 سانتی متر) باشد شما باید از چسب پودری استفاده کنید..
2.5. سرویس ها
چسب خمیری آماده هرگز نمی توانند برای کاشی کاری در محل های دارای رطوبت استفاده شوند، حتی اگر از کاشی و سرامیک استفاده شود. در عوض، همیشه باید از یک چسب پودری استفاده کنید. موارد اصلی که باید در انتخاب چسب پودری مناسب رعایت شود، رنگ، انعطاف پذیری و زمان گیرش و میزان آببندی آن است.
هر آنچه باید بدانید : محصولات فوق روان کننده بتن
اقدامات ضروری در ساخت چسب کاشی
1. عمودی و مسطح بودن بستر باید قبل از استفاده تأیید شود.
2. هرگز چسب خشک شده را با آب مخلوط نکنید.
۳- بعد از 24 ساعت کاشی کاری، می توانید درزها را پر کنید.
۴- این محصول برای استفاده در محیط 4 درجه سانتیگراد الی 40 درجه سانتیگراد مناسب است.
برای مطالعه بیشتر : انواع چسب بتن